Eiwitten kopen? – Body – Fit

protein shake diet bodybuilding

Eiwitten kopen? Body & Fit heeft het grootste assortiment met de lekkerste en hoogst gewaardeerde eiwitten voor iedere doelgroep. Wij hebben verschillende soorten heerlijke eiwitten in ons assortiment, zoals eiwitrepen, eiwitshakes, maaltijdvervangers en vegan eiwitten. Er is altijd een product dat bij je past!

Wat zijn eiwitten?

Eiwitten, ook wel proteïne genoemd, zijn een belangrijke voedingsstof voor ons lichaam. Deze stof komt voornamelijk voor in vlees, vis, zuivel, noten, volkoren granen en eieren. Eiwitten dragen bij tot de groei en instandhouding van je spiermassa. Daarnaast ondersteunen eiwitten bij snel herstel van de spieren na fysieke inspanning. Vooral vegetariërs, veganisten en sporters kunnen baat hebben bij extra eiwitten.

Eiwitshakes

Eiwitshakes zijn een populair product onder fanatieke sporters. Er bestaat een divers aanbod aan eiwitshakes in verschillende, heerlijke smaken. Ben je op zoek naar een product dat vrij is van kunstmatige smaakaroma’s, kleurstoffen en zoetstoffen? Whey Perfection Special Series is natuurlijk gezoet met zoetstoffen uit stevia en bevat echt fruit, vanille of Belgische chocolade. Caseïne eiwitshakes, zoals Micellar Casein Perfection, geven een gebalanceerde afgifte van eiwitten en zijn daardoor ideaal om te nemen voor het slapen gaan. Low Calorie Meal is een complete maaltijdvervanger speciaal voor gewichtsverlies*. De vervanging van één van de dagelijkse hoofdmaaltijden van een energiebeperkt dieet door een Low Calorie Meal draagt bij tot het behoud van het gewicht na gewichtsverlies. Een weight gainer, zoals Mass Perfection, bevat eiwitten in combinatie met koolhydraten en kan ondersteuning bieden tijdens het bulken.

*De vervanging van twee dagelijkse maaltijden van een energiebeperkt dieet door een Low Calorie Meal draagt bij aan gewichtsverlies.

Eiwitrepen

Eiwitrepen zijn het perfecte tussendoortje om voor of na je training te nemen. Ze zijn erg gemakkelijk om mee te nemen in je tas, zodat je op ieder moment kunt genieten van een heerlijke eiwitrijke snack. Probeer bijvoorbeeld eens onze Whip ’n Whey Bars. Deze repen zijn heerlijk zacht van structuur en zijn verkrijgbaar in 4 lekkere smaken. Of probeer eens Smart Bars Crunchy. Deze heerlijke crunchy reep is zonder toegevoegde suikers en is qua smaak zelfs vergelijkbaar met een candy bar!

Vegan Eiwitten

Whey proteïne, wat veel gebruikt wordt in eiwitshakes, is afkomstig uit melk en dus niet geschikt voor veganisten. Voor personen met een veganistisch eetpatroon zijn hier goede, plantaardige alternatieven voor. Denk bijvoorbeeld aan Vegan Protein Shake of Vegan Protein Bars. Beide producten zijn rijk aan eiwitten en hebben dezelfde voordelen als reguliere eiwitshakes! De eiwitten in plantaardige eiwitproducten zijn onder andere afkomstig uit erwten, pompoen, hennep, rijst of soja.

Eiwitten kopen?

Body & Fit heeft altijd het grootste assortiment aan eiwitten. Bekijk ons assortiment en kies jouw favoriet. Er is altijd een eiwitproduct dat bij jou past!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *